Misiunea noastră

"Punem la dispoziţia clienţilor noştri experienţa noastră dobândită în peste 10 ani de activitate, atât în România, cât şi în Italia.

Considerăm că cel mai mare succes al nostru este acela de a crea un raport permanent de încredere cu fiecare din clienţii noştri".


vineri, 17 iunie 2016

Suspendarea executării silite (II)

Am obţinut împotriva BANCPOST S.A. suspendarea unei executări silite în valoare de peste 200.000 EURO. 

Citeşte şi: 
Executarea silită şi anularea clauzelor abuzive (I)

După reducerea cuantumului cauşiunii datorate pentru soluţionarea cererii de suspendare provizorie a executării silite în aceeaşi cauză am obţinut suspendarea provizorie a executării silite până la soluţionarea cererii de suspendare a executării formulate în cadrul contestaţiei la executare.

 Acest fapt a dus la blocarea vânzării la licitaţie publică a unor imobile aparţinând clienţilor noştri.

Ulterior, la sfârţitul lunii ianuarie 2016 avocaţii nostri au obţinut şi suspendarea executării silite până la soluţionarea definitivă a contestaţiei la executare.

Temeiul acestei soluţii pronunţate de instanţă de judecata îl reprezinta contestarea caracterului abuziv al unor clauze cuprinse în contractul de credit, precum ţi invocarea unui drept de creanţă pe care debitorii din raportul juridic de drept material îl deţin împotriva creditorului.

La acest moment soluţia de suspendare a executării silite este definitivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu